Categorii
Uncategorized

CAND E NECESARA O INSPECTIE VIDEO A CONDUCTELOR

CAND ESTE NECESARA O INSPECTIE VIDEO A CONDUCTELOR ?

Este greu să știi ce se întâmplă în sistemul tău de canalizare. Cu atât de multe conducte îngropate în subteran și prinse în fundația casei tale, cum poți ști în ce  stare se află sistemul tău de canalizare sau dacă există probleme ? Din fericire, inspecțiile cu camerele video vă pot oferi informații precise și detaliate legate de canalizarea dvs.

Este posibil să observați unul sau mai multe dintre aceste semne dacă există o posibilă problema la canalizare:

Apa din toaleta/cada/chiuveta se scurge mai greu.

Atunci cand se foloseste masina se spalat,apare apa in chiuveta.

Apare apa in baie prin sifonul de pardoseala.

Miros neplacut in aproprierea scurgerilor.

Dacă aveți o problemă de canalizare sau conductă, dar nu știți unde să săpați, poate fi o situație frustrantă. Acum există o soluție rapidă și ușoară. Inspecția video a conductelor este un instrument de localizare și o modalitate eficientă de a găsi scurgeri, fisuri și blocaje.

De asemenea, poate fi o idee bună să efectuați o inspecție video a conductelor înainte de a cumpăra o casă. Acest tip de inspecție poate analiza conductele de canalizare pentru semne de probleme care ar fi dificil sau costisitor de reparat în viitor. Cel mai bine este să fii precaut, mai ales atunci când cumperi o casă mai veche, iar conductele subterane nu sunt de obicei incluse în inspecțiile imobiliare de rutină.

CARE ESTE PROCESUL DE INSPECTIE VIDEO A CONDUCTELOR ?

Atunci când un client are o fisura în conducta de canalizare, se suspectează o deteriorare a conductei sau o obstrucție care nu poate fi localizată, atunci începe munca noastră. Un instalator profesionist poate introduce o camera video într-o țeavă cu un diametru de minim 110 mm, accesând conducta pe toata lungimea acesteia.

Inspecția video a conductelor se realizează folosind o cameră video de înaltă rezoluție conectată la un cablu de fibră optică. Camera este durabilă și rezistentă la apă, astfel încât poate fi folosită chiar și pentru cele mai dificile lucrări. O lumină LED la capătul tijei de inspecție face posibilă vederea de-a lungul interiorului țevii. În plus, tija lunetei este capabilă să se îndoaie și să manevreze în jurul curbelor și colțurilor pentru a ajunge în orice zonă cu probleme.

Tehnicienii de deasupra solului folosesc un monitor pentru a urmări fluxul video în direct în timp ce camera parcurge lungimea conductei. Tehnicianul este capabil să inspecteze starea țevilor și conductelor, văzând exact care este problema sau chiar să localizeze potențiale probleme viitoare.

CE TIPURI DE PROBLEME POATE ABORDA INSPECTIA VIDEO A CONDUCTELOR ?

O inspecție video a conductelor este un instrument de diagnosticare extrem de util pentru serviciile de localizare subterană. Pe lângă faptul că este utilizată pentru a găsi găuri, scurgeri și obstacole, o inspecție video ar putea în mod eficient:

    Identificați acumularea de grăsime și înfundarea;

    Găsiți puncte de rupere, coroziune sau perforare;

    Vedeți poziția intruziunii rădăcinilor

    Verificați dacă condițiile actuale sunt conforme cu proiectul

Detectează potențiale puncte slabe sau probleme viitoare.

Inspecția video a conductelor poate fi utilizată și în urma serviciilor de curățare sau reparații pentru a se asigura că lucrările au fost executate corect.

CARE SUNT AVANTAJELE INSPECTIEI VIDEO A CONDUCTELOR ?

Dacă nu sunteți încă convins că inspecția video a conductelor este cea mai bună cale de acțiune pentru a localiza o problemă a conductelor subterane, iată o scurtă privire asupra avantajelor.

    Este mai puțin costisitor decât excavarea pentru detectarea conductei.

    Este nevoie de forță de muncă și timp redus pentru a repara conducta.

    Intervențiile de reparații sunt mai ieftine și mai puțin intruzive.

    Situațiile de urgență pot fi rezolvate mai rapid.

    Este posibilă o mai bună planificare cunoscând locația, cauza și dimensiunea reparației.

    Unele probleme pot fi prevenite complet.

    Necesitatea întreținerii sau curățării poate fi verificată în prealabil.

    Problemele pot fi prevenite înainte ca acestea să devină periculoase și dificil de reparat.

    Poate fi folosit pentru a găsi obiecte pierdute, cum ar fi bijuterii sau animale care sunt prinse.

CUM VA POATE AJUTA MSM INSTAL CONSTRUCT SRL ?

Scopul nostru este să vă rezolvăm problemele scurgerilor, prin diagnosticarea,gasirea solutiilor și repararea acestora în timp util. Cel mai important, vrem să ne asigurăm că aceste probleme nu se vor mai repeta.

MSM Instal Construct Srl acopera sectorul 1,sectorul 2,sectorul 3,sectorul 4,sectorul 5,sectorul 6 din Bucuresti si Ilfov-ul,Corbeanca,Otopeni,Balotesti,Tunari,Tancabesti,Berceni,Domnesti,Pantelimon,Bragadiru,Voluntari,Buftea,Chiajna,Rosu,Popesti Leordeni,Chitila,Mogosoaia si imprejurimi. Tehnicienii noștri instruiți,pot efectua inspecții video ale conductelor de canalizare pentru a aborda o gamă largă de probleme si pentru a venii in intampinarea clientilor cu solutii la problemele detectate..

Ne puteti contacta la 0753.464.464 ,pe WhatsApp,pe e-mail office@msminstal.ro sau completați formularul nostru de solicitare pentru o estimare de pret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *